Gyász

2024.07.19. 09:24

Gyászhírek, július 19.

Szemünkben könnyekkel, szívünkben fájdalommal emlékezünk a drága jó anyára, feleségre, SZÁVÓ MÁRIÁRA halálának 8. évfordulóján. „Véget ért egy út, az életnek útja, Elmentél tőlünk egy nagyon hosszú útra. Itt állunk sírodnál, némán és csendesen, Nagy fájdalmat hagytál mindannyiunk szívében. A te szíved már nem fáj, de a miénk vérzik, Mert a fájdalmat csak az élők érzik. Ha megfáradsz utadon, pihenj meg egy percre, Tekints le az érted fájó szomorú szívekre. Legyen békés álmod odafent a mennyben, Azt kívánjuk néked, nyugodjál békében!” Örökké bánatos férjed, Laci és fiad, Lacika. 

*

Drága anyámra emlékezem, BÍRÓ ERZSÉBETRE (szül. TARR ERZSÉBET, 1933–2007, Hegyközkovácsi). Anyukám, drága lényed, örök emléked, az idő múlása sem enyhíti, felejthetetlen vagy, és bárhol vagy, tudom, hogy lélekben mellettem vagy és vigyázol reám, másként nem is lehet, mert te vagy az én anyám. Mamikám, nyugodjál békében, a boldog találkozás reményében. Szerető lányod, Erzsike. 

*

Szomorú nap számunkra július 19-e. 33 éve nyugszik a temetőben a szeretett férj, apa, nagyapa: BOZÓKI LÁSZLÓ. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Emlékezik rá: felesége, Eszter, lányai, Marika, Ildikó, három unokája, dédunokája, veje.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, BAKAI MÁRTON (élt 78 évet) hirtelen elhunyt. Temetése 2024. július 19-ikén, 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászolják felesége, lánya, veje.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett gyermekünk, GURBAI ISTVÁN-MIKLÓS életének 27-ik évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése július 20-án, 16 órától a siteri kápolnából. Gyászolják őt szerető szülei, Miklós és Lidia, testvérei, Nikolett és férje, Dávid, Laura és Sanyika, nagyszülei, Sándor és Anna, nagynénje, Anna, valamint a közeli és távoli rokonság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában