Ajánló

2024.08.13. 07:55

A Loft című komédiával zárul a színházi fesztivál

A 2023-as VIDOR Fesztivál különdíjas előadásával zárul az idei nyári színházi programsorozat augusztus 14-én, szerdán (esőnap: augusztus 19., hétfő) 20 órakor a nagyváradi várban.

„Adorján Beáta Loft című komédiája három barátnő története. Az ő szerelmekkel, válással, árulásokkal teli szenvedélyes szövetségéről szól. Három különböző sors, világlátás, de mindegyik fő mozgatórugója a vágy, az összetartozás, a szeretet. A szereplők humora, öniróniája, vagy annak hiánya sok mulatságos szituációba sodorja őket. Mi van, ha egyik barátnő elszereti a másik férjét, pedig csak segíteni akart – vagy mégsem? A titkok és feszültségek vajon odáig feszítik a húrt, hogy elteszik egymást láb alól, vagy tisztázódnak a félreértések? Magára ismerhet ezekben a karakterekben a néző és a nevetésen keresztül talán megbocsátó lesz önmagával és barátaival szemben is. Ez az előadás tehát csakis a nőkről szól – és folyamatosan a férfiakról” – áll az előadás ismertetésében.

Szereplők: Auksz Éva (Léna), Sajgál Erika (Emma) és Trokán Anna (Kata). Rendező: Naszlady Éva. A nyári színházi fesztivál a nyíregyházi Mandala Dalszínház, az RMDSZ Bihar megyei szervezete, a MAKET és a Partium Alapítvány koprodukciójában zajlik, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában