Telt ház

2024.08.01. 13:59

Egy nap alatt elfogytak a jegyek Andrea Bocelli koncertjére

ERDON-összeállítás

A nemzetközi operavilág egyik legismertebb és legmegbecsültebb művésze, Andrea Bocelli tenorénekes fog fellépni a Nagyvárad Arénában november 17-én este a Sounds of Oradea fesztivál égisze alatt. A hírt szerda délelőtt egy sajtótájékoztató keretében jelentette be Alexandru Chira, a Nagyvárad és a Régió Turizmusát Népszerűsítő Egyesület (APTOR) igazgatója, kiemelve, hogy a jegyek már kaphatók is a iabilet.ro oldalon. Alig telt el 24 óra a bejelentést követően, és az eladásra bocsátott 5030 különböző kategóriájú jegy közül már szinte mind elfogyott, egyedül a 120 darab, egyenként 1500 lejes VIP-jegyekből volt még pár darab csütörtök délután. A VIP-jegyek mellett A kategóriás jegyeket 500, B kategóriás jegyeket 400, C kategóriás jegyeket 350, D kategóriás jegyeket 250 lejért (plusz mindegyik kategória esetében a jegykezelési költségek) kínáltak eladásra, de ezek csütörtökre mind gazdára találtak.
A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Andrea Bocelli idén ünnepli zenei pályafutásának harmincéves évfordulóját, amit egy nagyszabású koncertturnéval tesz emlékezetessé. Ennek a turnénak az állomásai közé sikerült beiktatni Nagyváradot is. „Nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült egy ilyen elfoglalt és sokat foglalkoztatott művészt Nagyváradra csábítani, mint Andrea Bocelli” – fogalmazott az igazgató a szerdai sajtótájékoztatón. Az esemény megszervezésének költsége több mint 4 millió lej, amiből 2.100.000 lejt a város költségvetéséből fedeznek, a fennmaradó összeget pedig a koncert bevételeiből fizetik majd ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában