Gyász

2024.08.23. 09:50

Gyászhírek, augusztus 23.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, NÉMET CSILLÁRA halálának 4. évfordulóján. „Hosszú útra mentél, mindenkitől távol, mi tudjuk csak, mennyire hiányzol. Amíg élünk, soha nem feledünk.” Szerető családja.

*

Soha el nem múló szeretettel és hálával emlékezünk szüleinkre, BÍRÓ JULIANNÁRA (szül. PAPP) halálának 20. és ID. BÍRÓ ISTVÁNRA halálának 12. évfordulóján. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Fiaik, István és József családjaikkal.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk TALIAN MAGDALENÁTÓL, aki augusztus 20-án, 87 évesen eltávozott közülünk. Könnyes szemmel búcsúzunk tőle, de emlékeinkben örökké élni fog. Nyugodjék békében! Lánya, Lídia, veje, Laci, unokája, Simona és dédunokája, Jessica.

*

Egész életen át dolgozva, szerényen éltél, dolgos két kezed most örökre megpihen. Mély fájdalommal búcsúzom sógoromtól, LADÁNYI FERENCZTŐL (szül. Biharpüspökiben), aki életének 87. évében Magyarországon örökre megpihent. Emlékét szívemben megőrzöm. Nyugodjon békében! Özv. Ladányi Magda.

*

Hét éve ért véget drága édesanyám, BALOG SÁNDORNÉ (született MOLNÁR MÁRIA) élete. Búcsú nélkül távozott e világból, miután a gonosz egy ismert váradi utca járdáján ütötte el, fényes nappal. Életem utolsó órájáig, mély fájdalommal őrzöm drága emlékét. Örökké bánatos lánya, Évi.

*

Drága halottunk, BALÁZS-BALÁZS BARNA emlékére. Mindazok, akik szerették és elkísérték utolsó útjára, most gondoljanak rá, hisz most ünnepelné az 50. születésnapját. Akkor is, ha nem látjuk és nem halljuk, el nem felejtjük. „Az Ő szíve megpihent, a miénk vérzik, a halál fájdalmát csak az élők érzik.” Örökké sirató édesanyja és édesapja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában