Job Expo

2024.08.28. 16:28

Munkahelyet keres? A Nagyvárad Job Expo visszatér az Era Shopping Parkba

Az idei második kiadásra októberben kerül sor az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).

Archív felvétel

Fotó: Alexandru Nițescu

BN-összeállítás

A Bihar megyei álláskeresőket és munkaadókat egyaránt várják a Nagyvárad Job Expo állásbörze őszi kiadására (jobson.ro/oradea-job-expo/), amely október 4-én 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója.

Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában. A regisztrációval kapcsolatos információkat a kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Több száz nagyváradi lépte át az állásbörze küszöbét áprilisban

A tavaszi kiadáson több mint 1000 állásajánlat szerepelt 25 vállalat részéről, valamint egy nagyváradi posztliceális iskola által kínált szakképzési tanfolyamok is rendelkezésre álltak. Több száz érdeklődő látogatott ki a kora reggeli óráktól kezdve, hogy letegye önéletrajzát, sokan közülük kiválasztásra kerültek az állásinterjúkra, vagy akár közvetlenül is leszerződhettek.

A munkáltatók állásajánlatai különböző területekről, például az autóipar, a gépészet, az informatika, a kiskereskedelem, a kötöttáru- és a textilgyártás területéről érkeztek, és egyaránt szóltak a felsőfokú végzettséggel, valamint a szakképesítéssel rendelkezőknek és a képesítés nélkülieknek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában