Lezárás

2024.08.07. 17:29

További forgalomkorlátozás érinti a Kert utca környékét

Fotó: Alexandru Nițescu

A váradi Kert/Avram Iancu utca további szakaszát zárják le az itt zajló víz- és fűtéscsövek, valamint a csatornahálózat cseréje miatt. Tekintettel arra, hogy a Kert utcán tovább haladnak a víz- és fűtéscsöveken, valamint a csatornahálózaton végzett munkálatok, a váradi polgármesteri hivatal közleményében hívja fel a figyelmet arra, hogy augusztus 8-tól, azaz a mai naptól lezárják az autóforgalom előtt a Kert utca és a Szacsvay/ Cuza Vodă utca kereszteződését. Továbbá a Szabadság/Samuil Micu Klein utcának a Beöthy Ödön/Iuliu Maniu és a Szacsvay/Cuza Vodă utcák közötti szakaszán megváltoztatják a forgalmi irányt, az autósok a Beöthy Ödön utca felől hajthatnak be.
A Szacsvay/Cuza Vodă utcának a Szabadság/Samuil Micu Klein és a Kert utcák közötti szakasza kétirányú lesz, hogy az itt lakók meg tudják közelíteni otthonaikat. Továbbá a Szacsvay/Cuza Vodă utcának a Kert utca és a Menház/Titu Maiorescu utca közötti szakaszán szintén kétirányú lesz a forgalom. A Kert utcát egész nyárra lezárják a közúti forgalom előtt, a munkálatokat szakaszonként végzi el az Avril cég. A csőcserét követően a teljes utcát le fogják aszfaltozni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában