Job Expo

2024.09.16. 12:29

A Vernicolor számos állásajánlattal lesz jelen a Nagyvárad Job Expón

Új állást keres, vagy csak munkahelyet váltana? A Nagyvárad Job Expóra a munkáltatók több száz állásajánlattal érkeznek.

Fotó:

Javában folynak a Nagyvárad Job Expo idei második kiadásának előkészületei. Az őszi állásbörze október 4-én 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).
A Vernicolor 38 állást kínál a Nagyvárad Job Expón középfokú és felsőfokú végzettségűek részére.
A társaság a következő beosztásokban keres személyzetet: minőségellenőr, termelési operátor, műanyagfröccsöntőgép-kezelő, árumozgató, targoncakezelő, fűtő, fröccsöntőforma-készítő, elektromechanikai karbantartó technikus, szerszámgép-beállító, hegesztő, adatbeviteli operátor, vegyianyag-kezelő, hulladékválogató-hulladékkezelő, galvanizáló, vegyészmérnök, minőségügyi mérnök, ipari mérnök, szoftvertelepítő, informatikai szakember, CMM-programozó és kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser. Azok, akik elhelyezkednek a Vernicolornál, ösztönző bércsomagban, étkezési utalványokban és számos más juttatásban részesülnek.

Vernicolor

A társaság a műanyag alkatrészek gyártása és díszítése terén a leginnovatívabb technológiákat alkalmazva, különböző részegységeket gyárt az autóipar számára.

„2006 óta mind az általunk használt berendezések, mind a nálunk dolgozó emberek szakértelmének folyamatos fejlesztésére összpontosítunk, hogy partnereinknek a legmagasabb minőségi színvonalú termékeket kínálhassuk. A vállalat jelenleg két Bihar megyei üzemében (Nagyváradon és Biharszentandráson) közel 800 alkalmazottat foglalkoztat, akiknek szakértelme és kézügyessége megtalálható minden kategóriájú járműalkatrészben, az alacsony költségűektől a luxusautókig. A termékek több termelési szakaszban készülnek: műanyag-fröccsöntés, műanyag alkatrészek dekorálása festéssel, lézeres gravírozás, forró bélyegzés, tamponnyomás, műanyagkrómozás és összeszerelés. Mivel a legértékesebb erőforrásának az alkalmazottait tekinti, a vállalat motivációs programokat vezetett be, és olyan juttatásokat kínál, mint az ingyenes szállítás, étkezési utalványok, egészségügyi bérletek, jelenléti bónuszok és teljesítménybónuszok. 
Folyamatosan szervezünk képzési és oktatási programokat, és a potenciális munkavállalókat felkészítjük az új karrierlehetőségekre”, közölték a társaság képviselői.

Nagyvárad Job Expo – 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására eddig 15 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult és Gruber Logistics.
Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója.
Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában.
A kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak információkat a regisztrációval kapcsolatosan – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában