Programajánló

6 órája

Ezen a hétvégén szervezik meg a Thermal Days fesztivált Félixfürdőn

Félixfürdő ad otthont az ősz egyik legnagyobb zenei és szórakoztató eseményének: a Thermal Days az egész családot megszólító fesztivál, amelyet szeptember 27–29. között szerveznek meg a üdülőhely parkolójában, mintegy 12.000 négyzetméteren.

Fotó: Vigh László Miklós

BN-összeállítás

A 16 órától éjfélig tartó rendezvényre a belépés ingyenes, ugyanakkor ellenőrzött módon történik. A Thermal Days összetett élményt ígér felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A szervezők gyereksarkot alakítottak ki, ahol arcfestés, hajfonás, felfújható csúszdák, körhinták és játékok várják a legkisebbeket. Elektromos játékautók és láncos körhinta is rendelkezésre áll majd, amelyeket a felnőttek is használhatnak. A meglepetések a fesztivál egész ideje alatt folytatódnak. Azok számára, akik pihenni szeretnének, egy relaxációs sarkot építenek ki napozóágyakkal, fotelekkel, babzsákokkal és kis asztalokkal. A látogatók a fesztivál kulináris ínyencségeit is megkóstolhatják ugyanitt. A street food és bár területe több mint 12 árust fog egybegyűjteni, akik hamburgereket, grillezett ételeket, pizzát, palacsintát, fánkot, popcornt, üdítőket, sört, bort és különleges kávékat kínálnak.

Fotó: Vigh László Miklós

A fesztivál egyik legjobban várt pillanata valószínűleg a legendás Gipsy Kings zenekar koncertje lesz, akik a legmagasabb technikai színvonalon felszerelt színpadon lépnek fel. A 2014-es Grammy-díjas Diego Baliardo a Gipsy Kings zenekar korábbi tagjaival, Max Baliardóval és Gipson Baliardóval együtt olyan slágerekkel örvendezteti meg a közönséget, mint a Bamboleo, a Volare és a Hotel California. Ígéretük szerint az összes nagy sláger felcsendül majd Félixfürdő szívében, elhozva Dél-Franciaország vibráló és szenvedélyes hangulatát. A Gipsy Kings mellett olyan legendás román zenekarok is színpadra lépnek, mint az Iris és a Holograf, valamint olyan energikus együttesek, mint a Mandinga és a Raluka & Band. A Thermal Days célja a helyi tehetségek támogatása is, így a színpadon fellépnek a helyi művészek: Fraţii Jdieri, Natalia Bendre, Christina Pantea, Robert Szeredai és a Radio Hype.

 

A Thermal Days 2024 az ősz egyik legfontosabb fesztiváljának ígérkezik, amely a szórakozás, a kikapcsolódás és a minőségi zene tökéletes kombinációját kínálja. A változatos programmal és ingyenes belépéssel a rendezvény egyaránt szól a helyieknek és a Félixfürdőt felkereső turistáknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában