Gyász

1 órája

Gyászhírek, szeptember 20.

Megtört szívvel, el nem múló szeretettel és örök fájdalommal emlékezünk arra a nagyon szomorú napra, amikor a drága jó feleség, édesanya, anyós és nagymama, FARKAS MARGIT (szül. BANCSA, Hegyközszáldobágy) ma 2 éve itt hagyott bennünket. „Egy őszi napon az életed véget ért, bánatot ránk hagyva elmentél. Örök az arcod, nem száll el szavad, mosolyod a lelkünkben marad. A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörölni a hulló könnyeket. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett!” Örökké szerető férje, Lajos, fiai, Lajos és Csaba, menyei, Erika és Anita, négy unokája, Kristóf, Máté, Melissza és Milán.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága testvéremre és keresztanyára, FARKAS MANYIRA (szül. BANCSA, Hegyközszáldobágy) halálának 2. évfordulóján. „Olyan szomorú nélküled lenni,/ Téged mindenütt keresni./ Téged várni, ki nem jön többé,/ Szeretni fogunk mindörökké!” Bánatos húga, Gyöngyi, keresztfia, Zsolti és annak gyermekei.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, AJJ JULIANNA (volt tanítónő) életének 88. évében, otthonában csendesen megpihent. Utolsó útjára szombaton, szeptember 21-én 11 órakor kísérjük a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára, CSETE LÁSZLÓRA halálának 5. évfordulóján. Emlékét megőrizzük egy életen át. Bánatos családja.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik eljöttek és elkísérték utolsó útjára CHVATAL ILONÁT és részvétüket fejezték ki. A gyászoló család.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szerettünkre, SZILÁGYI IMRÉRE halálának 5. évfordulóján. Az együtt töltött időt nem feledjük, lélekben mindig itt leszel velünk. Áldott legyen az emléke! Nyugodjon békében! Szerető családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága szüleinkre, CHIŞE GYÖRGYRE, aki 20 éve, és CHIŞE IRÉNRE, aki 10 és fél éve hagyott itt bennünket. „Elfelejteni őket soha nem lehet,/ Ők voltak a fény és a szeretet./ Elvitték a fényt, a meleget,/ Csak egy sugarat hagytak: az emlékeiket!” Nyugodjatok békében! Bánatos családjuk.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy szeretett édesanyám, OLÁH GIZELLA (szül. TÓTH) életének 86. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése szeptember 21-én, szombaton 13 órakor a biharpüspöki kápolnából lesz. A jó Isten adjon neki békés nyugodalmat! Örökké szeretni fog egyetlen lányod, Gizike.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában