FestiFall

2024.09.03. 15:20

Várják a kereskedők jelentkezését az őszi fesztiválra

A Nagyvárad hivatalos ünnepnapjához kapcsolódó FestiFall programsorozatra már várja a kereskedők jelentkezését az eseményt szervező Visit Oradea Egyesület.

Forrás: Visit Oradea

ERDON-összeállítás

Nagyváradot három napon át utcaművészek, különleges dekorációk, minden ízlést kielégítő ételek és természetesen a várva várt szabadtéri koncertek töltik majd meg élettel – ígéri közleményében a Visit Oradea, amely már várja az október 11–13. közötti rendezvénysorozaton részt venni kívánó kereskedők jelentkezését, akik az esemény honlapján – www.oradeafestifall.ro – iratkozhatnak fel. A szervezők a hagyományos, valamint a gasztronómiai különlegességek készítőit, édesség- és kávéárusokat, továbbá a kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakozást nyújtó attrakciókat várnak. A regisztráció 2024. szeptember 22-ig tart és kizárólag online történik. A jelentkezés benyújtásához a pályázóknak követniük kell az online pályázati űrlapon megjelölt összes lépést, ki kell tölteniük az erre a célra szolgáló mezőkben kért összes információt (cégadatok, forgalmazott termékek, kapcsolattartó személy adatai stb.), fel kell tölteniük az űrlapon kért dokumentumokat, és meg kell adniuk az érintett telephely típusára vonatkozó információkat. Az idei FestiFall során ételkocsikat várnak 25, kávéárusító kocsikat három, kürtőskalács-árusokat két helyre. A borokat kínáló kocsik három helyszínt foglalhatnak majd el, szabadtéri bárokat hat helyen lehet majd létesíteni, és lesz még további 27 hely a standok számára. Az attrakciókat nyolc kijelölt helyen helyezik majd el. További információk az esemény Facebook-oldalán és az office@visitoradea.com e-mail címen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában