Jutalmazás

2 órája

Az éltanulókat ünnepelték

A kiemelt eredményeket elért tanulókat és tanárokat díjazták október 12-én, szombaton a Nagyváradi Állami Filharmóniában.

Forrás: PMO

A városnapi rendezvénysorozat részeként megszervezett eseményen 279 olyan diákot díjazott a nagyváradi önkormányzat, akik országos tantárgyversenyeken és más rangos megmérettetésen kiemelkedő eredményeket értek el. A tanulók mellett 136 tanárt is jutalmaztak erőfeszítéseikért. Az ünnepségen első alkalommal díjazták a nagyváradi magániskolák képviselőit is, ezzel kiemelve, hogy a magánoktatásnak fontos szerepe van a város oktatási színvonalának emelésében. Az ünnepségen részt vett Florin Birta polgármester, Antonia Nica és Teofil Filimon alpolgármesterek, a Bihar Megyei Tanfelügyelőség részéről Horea Abrudan főtanfelügyelő, valamint önkormányzati képviselők, tanárok, szülők és más díszvendégek. Florin Birta az eseményen elmondta, hogy „büszkék vagyunk rátok és a rendkívüli eredményeitekre. Bebizonyítottátok, hogy kemény munkával és kitartással magasabb célokat is el lehet érni. Ti vagytok a bizonyítékai annak, hogy a minőségi oktatás a közösség fejlődésének alapja.” A polgármester emellett kiemelte a tehetséges fiatalok folyamatos támogatásának fontosságát is.

Forrás: PMO

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában