Gyász

3 órája

Gyászhírek, október 11.

Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, PAP ERZSÉBETRE (szül. BERECZKI, Kémer, élt 59 évet) halálának 9. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Emlékezik rá szerető családja: férje, Tibor, fia, Tibor, menye, Szende, unokái, Zita és Zsiga. 

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy GÁJMER VIKTOR TIBOR (VILI, volt nagyváradi lakos, a Teleprecizia Szövetkezet motortekercselő dolgozója) életének 86. évében, 2024. szeptember 28-án elhunyt. Temetéséről később gondoskodunk. A gyászoló család.

*

A nagyváradi római katolikus székesegyházban 2024. október 12-én, a 18 órás misén megemlékezünk szüleinkről, HORBER KATALINRÓL és HORBER PÁL GÁSPÁRRÓL. Emlékük legyen áldott! A gyászoló család.

*

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek.” Soha el nem múló szeretettel és hálával emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, KOVÁCS IRÉN LÍDIÁRA (szül. ANTAL, Bihar, a nagyváradi ruhagyár volt dolgozója), aki október 13-án lesz 11 éve, hogy örökre megpihent. Emlékét őrzi bánatos családja.

*

Szeretettel és mély fájdalommal emlékezünk a drága férjre, apára, nagyapára, dédapára és apósra, SZALAI TIBORRA (Éradony) halálának első évfordulóján. „Angyalok suhannak gyertyaláng fölött, a jövő előtt, a múlt mögött. Emlékezünk azokra, kik nincsenek közöttünk, talán lelkük röppen itt fölöttünk. Törékeny angyalként vigyáznak ránk, mindegyik lélekért égjen egy láng. Így őrizzük őket szívünkbe zárva, Ég értük esténként egy gyertya lángja.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A szerető család.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk a drága testvérre, sógornőre, nagynénire, keresztanyára, HALÁSZ EDITRE (szül. BORSI, Biharpüspöki) halálának 10. évfordulóján. „Emlékek varázsa melegíti lelkünk, Szívünkben érezzük Őt, soha nem felejtjük. Álmok, emlékek, szép szavak, Ez minden, ami a múltból megmaradt. Tátongó űr lelkünkben a hiány, Néha kicsit csendesül, de örökké fáj!” Őt soha el nem feledő, bánatos családja.

*

„Lelked, mint fehér galamb, Csendesen messze szállt, Hiába keresünk, könnyes szemünk már többé nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között A legfényesebb Te vagy. Utat mutatsz, mert szívünkben Örökké itt maradsz!” Fájdalommal teli 6 hónap telt el, mióta távozott szerettei közül a drága feleség, édesanya, anyós, nagymama, KÁDÁR MÁRIA. Nyugalmad legyen békés, pihenésed csendes. Emléked szívünkben örökké élni fog! Szerető családod.

*

Az emlékezéshez nem emlék, Hanem szeretet kell, S akit szeretünk, Azt nem feledjük el.” (Shakespeare) BALLA ISTVÁN ZSOLTRA emlékezünk halálának 9. évfordulóján. Szerető családja.

*

Az idő múlik… Messze vagy! Téged látunk a rozsdaszínű őszben, Úgy ragyogsz fel, mint fájó édes emlék, Amely mindig őrzi drága szép arcodat... és mennyi Hozzád szállt elhaló sóhaj. Legszebb emlékünk maradsz, ami soha nem múlik el! Születésed napján Rád emlékezünk, szeretett STEIN-BERNÁT ANGÉLA-BERNADETT (Bihar), október 13-án lennél 44 éves. Köszönjük a jó Istennek, hogy itt éltél közöttünk és a miénk lehettél. Nyugodj békében a Csillagok Honában, örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat, Csillagos Angikánk. Áldott legyen szép emléked mindazok szívében, akik ma egy imával, egy gyertyalánggal Rád emlékeznek. Apa, Anya, testvéred, Attila családjával.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, FECSER ZOLTÁN életének 82. évében, hosszú betegség után megpihent. Temetése ma, október 11-én du. 13 órától a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában