Gyász

2 órája

Gyászhírek, október 18.

Drága feleség, szeretett édesanya, nagymama, anyós, LÁZÁR EDIT (szül. KATONA), halálod első évfordulóján fájó szívvel emlékezünk rád. Búcsú nélkül itt hagytál bennünket. Nyugodj békében! Szerető férjed, János és családja.

*

Elmentél tőlünk egy szomorú, őszi napon, Azóta tied a csend, a nyugalom, Hiányod elviselni nagyon nehéz, Míg élünk, megtart szívünkben a fájó emlékezés. Fájó szívvel emlékezünk KEREKES SÁNDORNÉRA (szül. IVÁN ANNA) halálának 14. évfordulóján. Szerető férje, lányai, veje, unokája és dédunokája.

*

Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, S nyugodalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, De emléked ragyog, mint a fényes csillag! El nem múló fájdalommal és hiánnyal a szívünkben emlékezünk SZAKÁCS EDITHRE, aki túl hamar hagyott itt minket. 14 év után is érezzük hiányod. Anyu, Apu, István és Mónika.

*

Fájó szívvel tudatjuk a szerető feleség, anya, testvér és nagynéni, KUN MARIANA-SILVIA közülünk való hirtelen eltávozását. Ma, október 18-án, pénteken 14 órától búcsúztatjuk a Steinberger kápolnából. Könnyű utat az angyalokhoz! Gyászoló családja.

*

Három éve a szomorú napnak, hogy drága fiam, IFJ. BETHLENDI ZOLTÁN elment közülünk, nagy űrt hagyva szívünkben. Emléke örökké élni fog szívünkben. Bánatos apja, húga, Kinga, Jutka és Norbi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában