Gyász

3 órája

Gyászhírek, október 25.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága kollégánk, CZENK FERENCZ JÓZSEF elhunyt. Köszönjük szívből az itt végzett munkát és elkötelezettséget. Isten nyugtasson és örök pihenést adjon. Mindig a szívünkben fogsz élni! A temetésre 2024. október 26-án, szombaton 12 órakor kerül sor a Steinberger kápolnánál, a nagyváradi Rulikowski temetőben. Az AVE és ECO BIHOR csapata.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, ÖZV. MÉHES MARGIT (szül. KISS, Bihar) életének 87. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott,/ Pihen a kéz, mely értünk dolgozott./ Emléked bennünk örökké élni fog,/ Míg szerető szívünk csak dobog./ Csendes legyen álmod,/ Legyen odafönn örök boldogságod!” Temetése ma, október 25-én 15 órakor a bihari temető református kápolnájából. Búcsúznak tőle fájdalomtól megtört, szerető fia, menye, unokái, unokamenye és dédunokája.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában