Ingatlanügy

3 órája

Javítási munkálatok nagyváradi tanintézményekben

A nagyváradi önkormányzat ingatlanügyi igazgatósága több helyi tanintézményben végzett javítási munkálatokat. Ezekről számol be közleményében a polgármesteri hivatal.

Forrás: PMO

BN-összeállítás

A 19. Számú Napközi Óvodában (Apelor utca 5. szám) belső munkálatokat végeztek: a régi parkettát linóleumra cserélték, és négy tantermet kifestettek. A 22. Számú Napközi Óvodában (Kolozsvári út 22.) és a Vitéz/Decebal út 43. szám alatt található 31. Számú Napközi Óvodában újraaszfaltozták az udvart és a járdákat, elvégezték a talaj kiegyenlítését és a zöldövezetek kialakítását is. A 34. Számú Napközi Óvodában (Petőfi park 36. szám) az udvar aszfaltozása és a járdák rendbetétele mellett zöldövezetet alakítottak ki és a játszóteret is felújították, oda új játékeszközöket helyeztek ki. A Dimitrie Cantemir Gimnázium Kolozsvári út 106–108. szám alatti épületében belső munkálatokat végeztek: felújították a mosdókat, LED-es világítótesteket szereltek be, felújították az elektromos hálózatot és az esővízelvezető rendszert. Kifestették a tantermeket, az irodákat, a mosdókat és a folyosókat. A sporttermet is felújították, itt újrafestették a belső és külső falakat és kicserélték a padlóburkolatot. Az iskola udvarát leaszfaltozták, újrafestették a sportpályát, és sporteszközöket helyeztek ki ott. Jelenleg a város fűtési rendszeréhez való csatlakozási munkálatok folynak. A Ioan Slavici Gimnáziumban (Kolozsvári út 188. szám) megtörtént az udvar aszfaltozása, két sportpálya kialakítása, felfestése és sporteszközökkel való ellátása.

Forrás: PMO

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában