Programajánló

3 órája

Könyvbemutató: Kalandok Barátságföldjén

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) nagyváradi képzési központja szervezésében Váradra érkezik Csíkszeredából a 13 éves Márk-Csucsi Bence, a Kalandok Barátságföldjén című könyv szerzője, akivel barátja, a 11 éves Harkácsi Gergő fog beszélgetni a történet keletkezéséről, formálódásáról, hiszen nem mindennapi dolog, hogy a 7-8 évesen papírra vetett történetekből könyv is lesz. Bencét viszont annyira beszippantotta a játékból írás, hogy igazi, kézzel fogható kötet született belőle. A 2. és 3. osztályosoknak ajánlják ezt a könyvbemutatót, ugyanis a történet ezt a korosztályt célozza. Lehetőség lesz a szerzőtől kérdezni, és természetesen dedikáltatni is, október 18-án, pénteken 10 órától a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében. Résztvevők: Márk-Csucsi Bence, a csíkszeredai Petőfi Sándor Általános Iskola 7. osztályos tanulója, a Kalandok Barátságföldjén című könyv szerzője és
Harkácsi Gergő, a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium 5. osztályos tanulója, az MCC nagyváradi FIT-es diákja. A részvétel ingyenes, de regisztrálni kell az esemény Facebook-oldalán megtalálható űrlap kitöltésével.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában