Figyelem!

2 órája

Módosított menetrend a FestiFall miatt

Fotó: Alexandru Nițescu

A FestiFall rendezvénysorozatra való tekintettel a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) október 11-13. között, vagyis péntek 19.30 órától vasárnap estig megváltoztatja egyes járatainak menetrendjét. 

Az említett időszakban a 6-os, 7-es és 9-es számú villamosok közlekedését felfüggesztik, a 4-es, 8-as és 2-es számúak útvonalát pedig módosítják, a Váradszőllős (Nufărul) – Egyetem (Universitate) – Őssi (Ioșia) útvonalon fognak közlekedni, mindkét irányba.

Ami a buszokat illeti, több vonal is érintett:

  • 10-es számú busz: az Ovid Denușianu irányába: … Szakszervezetek Művelődési Háza (Casa de Cultură) – Szarvas sor (Mihail Kogălniceanu utca) – Vámház (Evreilor Deportați) – Vitéz (Decebal) sugárút – Aradi út, 9-es szám … . A December 1. téren, Szent László téren és a Partiumi Keresztény Egyetemnél lévő megállóhelyeken nem fognak megállni a buszok. A Complex Seleușului irányába az útvonal változatlan marad.
  • 12-es számú busz: a Szent László tér irányába: ... Szarvas sor (Mihail Kogălniceanu utca) – Zárda (Mihai Viteazul) utca – Vámház (Evreilor Deportați) – Horea utca … . A December 1. téri és Szent László téri megállókban a busz nem áll meg. A váradszőllősi Kaufland irányába a Horea utcai megállótól a busz vonala változatlan marad, a Szent László téren és az Ortodox Zsinagógánál a busz nem áll meg.
  • 14-es számú busz: a rogériuszi baptista templom irányába: … Körösvidéki Múzeum – Vámház utca – Vitéz utca – Aradi út, 9-es szám … . A December 1. téren, a Szent László téren és a Partiumi Keresztény Egyetemnél nem áll meg a busz. A Rulikowski temető irányába a busz útvonala változatlan marad.
  • 23-as számú busz: az Era Shopping Park irányába: … Szakszervezetek Művelődési Háza (Casa de Cultură) – Szarvas sor (Mihail Kogălniceanu utca) – Zárda (Mihai Viteazul) utca – Vámház (Evreilor Deportați) – Vitéz (Decebal) sugárúti körforgalom – Vitéz utcai buszállomás …. Nem áll meg a busz a December 1. téri megállóhelyeken, a Szent László téren és a Partiumi Keresztény Egyetemnél. A December 1. park felé a busz csupán a Szakszervezetek Művelődési Házáig megy.
  • 24-es számú busz: a December 1. Park felé: a busz útvonala az Aradi úton, a 9-es számnál kezdődik, és ezután a megszokott útvonalon halad. Az Aradi úti Kaufland irányába: … Holdas templom – Zárda utca – Vámház utca – Vitéz utca – Aradi út, 9-es szám.
  • T8-as számú busz: Olaszi Park – Téglavető utca – Decebal piac – Principatelor Unite – Decebal piac – Téglavető utca – Olaszi park.
  • T9-es számú busz (két busszal több fog közlekedni): Olaszi park – Téglavető utca – Decebal piac – Decebal híd – Constantin Brâncoveanu – Őssi Kaufland – Emanual templom – Történelmi városközpont 1. - Történelmi városközpont 2. - December 1. tér – Szarvas sor – Vámház utca – Vitéz utca – Aradi út. 9. szám – Aradi út – Oneștilor, 15B – Oneștilor – Decebal híd – Decebal piac – Téglavető utca – Olaszi park.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában