Támogatott tartalom

2 órája

Újra színházba hívják a gyerekeket: A mese történetét vasárnap játsszák a nagyváradi ERA Parkban

A nagyváradi ERA Park ismét gyülekezőt fúj! A gyerekeket egy új színházi előadásra várják, amely nemcsak szórakoztatja őket, hanem felhívja figyelmüket a fontos emberi tulajdonságokra is.
A mese története című előadást október 6-án, vasárnap 11 órától tekinthetik meg az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi központ rendezvénytermében, a nagyváradi Trendart – Comoara cu povești társulat előadásában.
Ez egy vegyes színházi előadás lesz színészekkel és bábokkal, tulajdonképpen négy mese – A holló és a róka, A kígyó és az órásmester, A róka és a gólya, A tücsök és a hangya – kollázsa.
Az eseményt két aranyos, színes és vidám bábu, Timbo és Rimo moderálja, akik gondoskodnak a szereplők attraktív bemutatásáról.
„A vicces pillanatok mellett a színdarab a tanulságokkal is szolgál. Például a műsor megtekintésével a gyerekek többek között megtanulják, hogy minden foglalkozás fontos és örömmel kell végezni a munkát, hogy ne higgyünk azoknak, akik hazudoznak, hogy mindenkinek vannak jó tulajdonságai, csak rajtunk múlik, hogy van-e elég erőnk és türelmünk felfedezni őket, de azt is, hogy ha rosszat csinálunk, akkor rosszat kapunk cserébe, és fordítva: jó tett helyébe jót várj”, mondták a nagyváradi színtársulat képviselői.
A szereposztásban a következő színészek szerepelnek: Nora Tiu, Daniel Teszler és Loredana Ionaș, rendezők: Nora Tiu és Marius Aron, a műsor technikai koordinátora Eric Christian Aron. A hangmérnöki feladatok, stúdiófeldolgozás Veres László nevéhez fűződik, hangmérnök Lucian Obadă, a szövegért, a díszletért, a jelmezekért és a bábokért pedig Csűri Emese felel.
A műsort aprólékosan, a részletekre odafigyelve állították össze, és a szervezők garantálják, hogy a minden korosztálynak elnyeri majd a tetszését.
A belépés mindenki számára ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Támogatott tartalom! CH24243

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában