Labdarúgás

2023.08.06. 17:09

Újabb felkészülési meccsen van túl a Crișul és a Lotus

Forrás: Bihon

Szakács Dávid

A Biharszentandrási Crişul felkészülési mérkőzésen idegenben 1–0-ra legyőzte a Kisjenői Crişul együttesét. A győztes gólt Popescu szerezte a 28. percben. Gheorghe Ghiţ vezetőedző a következő csapatot állította fel a pályára: Nergheş – Hadade, Borma, Oros, Gondor, Chiş-Toie, Achim, Balog, Maghiar, Hora, Popescu. Játszott még: Malinger, Paşcalău, C. Chiş, Trip, Funkenhauser, R. Pop, Covaciu, Tifra, Paşca, Negru. A következő felkészülési meccsüket a szentandrásiak szombaton vívják, újból idegenben a Borosjenői Brosovszky Akadémia ellen.

A Félixfürdői Lotus 0–0-ás döntetlent játszott a Szatmárnémeti Olimpia otthonában. Cosmin Bodea tréner a következő játékosoknak adott lehetőséget: Barabas – Urbanovschi, Pintea, Lupşe, Arsene, Cucu, Gheban, Takács, Blăgea, Ghitye, Pasi. Bodea a mérkőzés során több próbajátékos is kipróbált. A Lotus számára ez volt az utolsó tesztmeccs az augusztus 9-én megrendezett Nagyváradi Bihar FC elleni Román Kupa összecsapás előtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában