Labdarúgás

2024.07.17. 17:19

Új edzővel kezdi az idényt a Biharszentandrási Crişul

Forrás: Bihon

Szakács Dávid 

Az új vezetőedző, Călin Cheregi irányításával kezdte meg a III. Liga 2024–25-ös idényére való felkészülést a Biharszentandrási Crişul. Cheregi öt év után tér vissza a Bihar megyei labdarúgásba, miután a Resicabányai VSK-t feljuttatta a másodosztályba, most pedig a biharszentandrási klub fejlesztésére tette le a voksát. A Crişul első tréningjéről David Maghiar és Marius Balogh hiányzott, míg Cristian Oros, Ionuţ Ban, illetve Ioan Hora a Nagyváradi Bihar FC-hez igazolt. Érkeztek viszont új vagy kölcsönből visszatért labdarúgók is Andrei Hosu (19 éves, Nagykárolyi Victoria), Răzvan Pele (18 éves, Nagyváradi Sportiskola), valamint Carlos Covaciu (26 éves, Bihardiószegi SK) személyében. 

A felkészülési időszak folyamán a szentandrásiak öt barátságos meccsen lépnek majd pályára, a Nagyváradi Bihar FC (július 24.), a Szatmárnémeti 1921 Olimpia (július 27. és augusztus 10.), a CAO-NAC 1910 (augusztus 3.), valamint a Zilahi SCM (augusztus 17.) ellen. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában