Labdarúgás

2024.08.27. 08:47

Egy hetest gurított ellenfelének a nyitányon az Unirea

Forrás: Érmihályfalvi Unirea

Szász Attila Kristóf 

Az Érmihályfalvi Unirea könnyedén, 7–0-ra győzte le idegenben a most feljutott Olcsai SK együttesét a IV. Liga első fordulójában. Solymosán Ferenc és Dorogi Sándor kétkét, míg Lakatos János, Crişan Roland, valamint Jacsó Dávid egy-egy találattal járult hozzá az Unirea fölényes sikeréhez. 

„Először is szeretnék gratulálni a srácoknak a pályán nyújtott teljesítményükhöz. Az első mérkőzésen a három pont megszerzése volt a cél még akkor is, ha nem ismertük az ellenfelünket. A pálya állapota szörnyű volt, nehezen lehetett kezelni a labdát, ennek ellenére a csapat jól teljesített, és ami a legfontosabb, hogy minden helyzetben kisegítettük egymást. Mostantól a hazai meccsre koncentrálunk, ahol újból szeretnénk bizonyítani a szurkolóinknak” – nyilatkozta a lefújást követően Crişan Roland, az érmihályfalviak labdarúgója. A piros-feketék a következő fordulóban a Nagyszalontai Olimpia alakulatát fogadják szombaton 18 órától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában