Vízilabda

2024.09.14. 20:11

A PAOK is kipipálva, a Brescia ellen már a BL-főtábla a tét

Forrás: csmoradea.ro

Jósa Attila

A Nagyváradi VSK megszerezte harmadik győzelmét szombat este a LEN-bajnokok ligája C jelzésű selejtezőcsoportjának negyedik fordulójában. Petar Kovacevic tanítványai 11–8-ra gyűrték le a PAOK Szaloniki csapatát. A korábban, szombat délben rendezett 3. fordulóban a VSK pihent, így a csapat tagjai a lelátóról figyelték, ahogy a Spandau Berlin hatalmas meglepetésre 9–7-re legyőzte a Bresciát. Az olaszok veresége miatt így az utolsó fordulóban akár hármas holtverseny is kialakulhat az élen, ebben az esetben minitabella dönt az első hely sorsáról a három csapat között, ahol sokat nyomhat a latban az, hogy a németek 2 góllal verték az olaszokat. A váradiak, ha elejét szeretnék venni a számolgatásnak, legalább egy döntetlent kell elérjenek vasárnap déli 12 órától a Brescia ellen, ebben az esetben hosszú idő után ismét a BL-főtáblán szerepelne a VSK.

A PAOK elleni szombat esti meccs végeredménye a görögök számára lehet hízelgő, az 5 gólos Gardasevic által vezérelt váradi csapat végig nagy fölényben játszott, félidőben pedig már 7–2-re is vezetett, a második félidőben pedig már az olaszok ellen tartalékolt. Belényesi Dávid kettő, Tiberiu Negrean, Ivan Gusarov, Manuel Klutsch és Petar Velkic pedig egy-egy gólt szerzett a hellének ellen.

A Nagyváradi VSK – AN Brescia mérkőzés vasárnap 12 órától kezdődik a Ioan Alexandrescu Uszodában, felnőtteknek 20, diákoknak 5 lejbe kerül egy belépő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában