Kézilabda

1 órája

A végére fogyott el a kézis lányok lendülete

Jósa Attila 

Az A-divíziós női kézilabdacsapat, a Nagyváradi Egyetem SK az első fordulóban aratott hazai győzelme után közel járt a kedvező eredményhez a szezon első idegenbeli mérkőzésén, a Fogarasi VSK otthonában. Félidőben négy gól volt a váradiak előnye (12–16), a végjátékban azonban a váradi csapat kilenc percig nem talált be a házigazdák kapujába, így a fogarasiak előbb 25–25-nél egyenlítettek, majd sorozatban további 4 gólt szerezve 29–25-re alakították az eredményt. A 30–27-es vereség után a váradi lányok a következő fordulóban a Virágok Ligájába való feljutás egyik esélyesével, a Prahova SK-val játszanak hazai pályán. 
A Nagyváradi VSK másodosztályú férfi csapata az Antonio Alexe Sportcsarnokban meggyőző, 38–24-es győzelmet aratott a Krajovai SCU ellen, de a különbség akár nagyobb is lehetett volna, ha a második félidő elején, 22–8-as állásnál Cosmin Liberţ edző nem cseréli le szinte a teljes kezdőcsapatát. A 3. fordulóban a VSK idegenben, Temesváron szerepel. Az új szezon első fordulójában a kézilabdázók Zsilvásárhelyen is nyertek, így jelenleg a táblázat első helyén állnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában