Foci

2024.09.15. 18:48

Bravúros győzelmek

Szakács Dávid

A Félixfürdői Lotus otthon fogadta az idei szezon elején gyengén muzsikáló Temesvári Politehnicát a III. Liga 9. csoportjának harmadik fordulójában. A Lotus kiválóan kezdte az összecsapást, és már a 25. percben megszerezte a vezetést Tămaş révén (1–0). A Poli a második félidő felénél tudott egyenlíteni Istratie góljával (1–1). A meccs hajrájában mindkét együttesnek komoly helyzetei adódtak, amiből a Lotus a hosszabbításban egyet ki is használt, miután Blăgea beadását Oltean fejelte a hálóba (2–1). 

A harmadosztály 10. csoportjában a Biharszentandrási Crişul a Zilahi VSK vendégeként lépett pályára. Az első félórát követően óriási meglepetésre a Crişul kétgólos előnybe került, amire a hazaiak csupán a félidő végén tudtak válaszolni (1–2). A szentandrásiak számára a második játékrész is álomszerűen alakult, miután még három alkalommal zörgették meg ellenfelük hálóját (1–5). A zilahiaknak az utolsó negyedórában csak a szépítésre futotta (2–5). A csoport másik Bihar megyei gárdája, a Bihardiószegi SK idegenben 2–1-re kikapott a Szatmárnémeti Olimpia VSK-val szemben. A diószegiek találatát Lukács Raymond szerezte a 20. percben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában