Kézilabda

5 órája

Az éllovas ellen is elvéreztek a VSK kézisei

Forrás: CSM Oradea handbal

Szakács Dávid 

A Nagyváradi VSK kézilabdacsapata a resicabányai vereséget követően a listavezető Kolozsvári Universitatea együttesét fogadta vasárnap a román másodosztály A csoportjának 7. fordulójában. Az első fél órában kiegyenlített játék folyt, a piros-kékek döntetlennel mehettek a szünetre (14–14). A váradiak a második játékrész első negyedórájában is tartották a lépést ellenfelükkel (20–20), ám ezt követően a Kolozsvár egy magasabb fokozatra kapcsolt, amit a VSK már képtelen volt tartani. A végeredmény 25–31, a Nagyvárad az utóbbi két vereségének köszönhetően visszacsúszott a tabella harmadik helyére. Cosmin Liberţ tanítványaira egy hosszabb pihenő vár a bajnokságban, miután következő meccsükre november 14-én kerül sor szintén hazai pályán a Constantin Brâncuşi CSU ellen. 

A pontvadászat állása: 1. Kolozsvári Universitatea 18 pont, 2. Resicabányai VSK 15, 3. Nagyváradi VSK 12, 4. Constantin Brâncuşi CSU 9, 5. Krajovai Universitatea 6, 6. Nagyszentmiklósi Unirea 3, 7. Temesvári Politehnica 0.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában