Labdarúgás

5 órája

Az Unirea okozta a forduló meglepetését a IV. Ligában

Forrás: Unirea

Szász Attila Kristóf 

Az Érmihályfalvi Unirea a Mezőtelegdi Foresta ellen idegenben lépett pályára a IV. Liga hétvégi mérkőzésén. Az érmellékiek csapatából hiányzott Crişan Roland, akinek összegyűlt a négy sárga lapja, így kénytelen volt kihagyni ezt a fordulót. Az első gólt a 21. percben Solymosán Ferencz szerezte, aki a tizenhatos sarkáról mesterien lőtte be a hosszú sarokba a labdát (0–1). 

A 27. percben ismét Solymosán volt a főszereplő: az alapvonalig vezette a labdát, majd lapos beadása után egy telegdi védő öngólt vétett (0– 2). A félidő végén az Unirea kapusa, Peréni Szilárd egy kirúgás közben megsérült, és nem tudta folytatni a játékot, így a második félidőre Ármos Sándor érkezett a helyére. A második játékrész elején Iuhas Raul piros lapot kapott, de ez sem vetette vissza a mihályfalviak lendületét, az 58. percben Lakatos János csapatkapitány higgadtan értékesített egy ziccert, bebiztosítva az Unirea győzelmét (0–3). 

Csűri Sándor a következő összeállításban küldte pályára csapatát: Peréni Sz. (Ármos S., 46.) – Pop V., Boldog A., Kulcsár Zs., Iuhas R.– Solymosán F. (Erdei A., 46.), Kaszonyi Á., Vlaic M., Muresán A. (Pap D., 88.) – Jacsó D. (Kokorás N., 81.), Lakatos J. (Ardelean M., 88).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában