A tét hatalmas

2024.06.04. 14:08

Menczer Tamás: vasárnap választunk és döntünk (videó)

A politikus úgy véli: ha rosszul döntünk és elindulunk a háború felé, akkor ezt a döntésünket soha többet nem tudjuk megváltoztatni, kijavítani.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

„Vasárnap választunk és döntünk. Arról döntünk, hogy háborút vagy békét akarunk” – fogalmazott a közösségi oldalán megosztott videóban a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

A következő napokban több százezer embert hívunk fel aktivistáink segítségével, és ebben a munkában vezető politikusaink, így Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz. Vasárnap választunk és döntünk. Arról döntünk, hogy háborút vagy békét akarunk. 

– részletezte Menczer Tamás.

A politikus úgy véli, „ha rosszul döntünk és elindulunk a háború felé, akkor ezt a döntésünket soha többet nem tudjuk megváltoztatni, kijavítani.”

A valaha volt legnagyobb EP-kampány utolsó szakaszában vagyunk, most a mozgósítás a legfontosabb. Az ellenfél ott lesz vasárnap. Legyünk ott mi is mindannyian! Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! Vasárnap csak a béke, csak a Fidesz!

– zárta bejegyzését Menczer.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában