Ki így, ki úgy

2024.07.03. 17:58

Menczer: Magyar Péter viselkedése már 16 évesen is kellemetlen lett volna (videó)

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója nem hagyta szó nélkül Magyar Péter reakcióját, a igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban rámutatott, hogy a Tisza Párt alelnökének viselkedése nem méltó olyan emberhez, aki miniszterelnök szeretne lenni.

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

 

Magyar Péter a közösségi oldalán azzal kapcsolatban, hogy új jobboldali frakciót hoztak létre az európai parlamentben, amely több nagy európai párt érdeklődését is felkeltette úgy reagált, hogy „ olyan ez, mint amikor egy klubba se hívnak meg, ezért sértődötten alapítasz egy sajátot, és azt bizonygatod, hogy a tiéd a legnagyobb.”

Ezzel kapcsolatosan Menczer Tamás úgy fogéamzott: vannak olyanok, akik klubot alapítanak, és aztán mások csatlakoznak hozzájuk és vannak olyanok, akik egészen más típusú klubban, pocsolyarészegen, fiatal lányok lábai között csúszkálnak.

Ez már 16 évesen is kellemetlen lett volna, nemhogy felnőtt fejjel, többgyerekes családapaként, pláne ha valaki miniszterelnök akar lenni.

– hangsúlyozta. 

Tehát vannak ilyenek, akik országot vezetnek, és vannak olyanok, akik az orrukon csúszkálnak. Ez a különbség

– fűzte hozzá a kommunikációs igazgató. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában