Temes megye

2024.01.22. 17:49

FRISSÍTVE| Tűz tört ki egy kereskedelmi vállalat raktárcsarnokában,

Forrás: opiniatimisoarei.ro

FRISSÍTÉS, 18.36 óra

Lokalizálták a Temes megyei Hodony településen, egy raktárcsarnokban kitört tüzet, 148 személyt evakuáltak - tájékoztatott hétfő este a Temes megyei katasztrófavédelmi felügyelőség. A felügyelőség sajtóirodája szerint erősítést küldtek a helyszínre, már 78 katonai tűzoltó küzd a lángokkal, és a tüzet sikerült lokalizálni.

***

A Temeskenéz községhez tartozó Hodony (Hodon) településen kitört tűzhöz riasztották hétfő délután a Temes megyei tűzoltókat. Zoriţa Mircov, a Temes megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) szóvivője az AGERPRES-nek elmondta, egy kereskedelmi vállalat raktárában tört ki a tűz, a csarnok belseje és a tetőzete egyaránt ég, a lángok mintegy 2000 négyzetméteren pusztítanak.
'Az első információk szerint nincsenek áldozatok' - mondta a szóvivő.
Minden katasztrófavédelmi alegységet riasztottak, összesen 60 tűzoltó küszködik a tűz eloltásán 11 tűzoltó- és két létráskocsi bevetésével. A helyszínre kirendelték a megyei mentőszolgálat egy egységét és egy SMURD-csapatot is.
A hatóságok kérték Perjámos (Periam), Varjas (Variaş), Temeskenéz (Satchinez) és Billéd (Biled) község önkéntes tűzoltócsapatainak a segítségét is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában