Bulvár-celeb

2024.07.20. 06:45

Ha látod, akkor sem hiszed el! Brutál változáson ment át Király Viktor

Ilyen volt, ilyen lett fotót mutatott Király Viktor. Leesett az állunk!Másokat is inspirálni szeretne, menni fog!

MW

Forrás: Ripost

Király Viktor az utóbbi időben sok nehézségen ment keresztül, de úgy néz ki, hogy végre újra minden rendben van. Az előadónak sikerült visszaszereznie a feleségét, emellett megszabadult 25 kiló súly feleslegtől is - írja a Bors.

Az énekes nem tagadta, hogy korábban felszaladt rá némi felesleg, mert válságban volt a házasságuk a feleségével, ám most már rendeződött a viszonyuk, így még elhivatottabban edz, ráadásul ebben Anita is támogatja. Az eddig elért eredményt pedig büszkén osztotta meg az Instagram-oldalán.

A bal oldalon láthatod azt a férfit, aki 110 kg-ot tolva, összetört önbecsüléssel gondolkodik inkább arról, hogy milyen sört fog inni, minthogy rendbe hozza az életét. Ez volt az régi énem. A jobb oldalon láthatod az új énem, aki 84 kg-ot nyomva, önbecsülete magas, visszanyerte minden motivációját, termelékenységét és ihletét, remélve, hogy ez másokat is inspirál majd

- írta büszkén a posztjában Király Viktor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!