Bulvár-celeb

2024.08.26. 12:05

Demcsák Zsuzsa megmutatta a jegygyűrűjét

Több százezer forintba került az ékszer, ami Demcsák Zsuzsa ujján ragyog.

MW

Forrás: Instagram

Demcsák Zsuzsa élete teljesen a feje tetejére állt a tavalyi évben, hiszen derült égből villámcsapásként ismét férjhez ment.

A műsorvezető teljes titokban mondta ki a boldogító igent, immáron harmadszor, és azt sem hajlandó elárulni a nagyvilágnak, hogy ki is az újdonsült férje. Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy milliárdos debreceni üzletemberről, Ferencről van szó, akivel olyan gyorsan megtalálta a közös hangot, hogy alig várta, hogy a felesége legyen.

Zsuzsa a hétvégén egy 24 órán át elérhető Facebook-történetben mutatta meg azt a gyönyörű és ízléses gyűrűt, amivel Ferenc kápráztatta el őt, és ami az összetartozásukat, szerelmüket szimbolizálja.

 

A szemfüles netezők egyből spekulálni kezdtek. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, arra voltak kíváncsiak, vajon milyen ékszert viselhet a nemrég szülinapját ünneplő Zsuzsa ilyen büszkén az ujján.

 

Nos, a rögtönzött nyomozás kiderítette, hogy a műsorvezető egy prémium fehér arany gyűrűt visel, az ékszer pedig feltehetőleg Németországból érkezhetett. A leírás alapján pedig 14 karátos aranyból készült. Épp olyan extra és elegáns, mint a viselője, az ára pedig egész biztosan meghaladja a 500 ezer forintot - írja Bors.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!