Bulvár-celeb

2 órája

Kiderült, hogy van a baleset után Kempf Zozó

Egy svájci kórház intenzív osztályán ápolják, súlyos koponyasérüléseket szenvedett.

MW

Forrás: TV2

uk, súlyos balesete után az intenzív osztályra került a profi BMX-es Kempf Zozo, akit az Exatlon Hungaryből, az Ázsia Expresszből, a Ninja Warriorból és a Dancing with the Starsból is ismerhetnek a TV2 nézői. A sportoló a svájci EUC freestyle Európa-bajnokságon sérült meg, egy balszerencsés esés következtében több helyen arccsonttörést szenvedett.

A Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) első sajtóközleménye szerint 

Kempf Zozo állapota stabil volt a baleset után. 

Város Viktória szakágvezető akkor elmondta: beszélt, kommunikált vele, mindenre reagál, de a következő pár óra meghatározó lesz, ezért a legfontosabb, hogy a magyar bajnok pihenni tudjon.

A gyulai Kempf Zozóról azóta szülővárosa polgármestere, Görgényi Ernő adott újabb hírt, az Instagramon közölte, hogy a sportolónál már a családja is kint van Svájcban: 

"Az imént beszéltem telefonon az édesapjával, aki több családtaggal együtt megérkezett a svájci kórházba, így elmondható, hogy Zozót egyrészt kiváló svájci egészségügyi szakemberek kezelik, ápolják, másrészt vele vannak szerettei, akik lelki támaszt nyújtanak neki" 

– írta többek között. Nézze meg a posztját!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!