Bulvár-celeb

2 órája

Hatalmas bírságot kapott Nagy Feró a kutyái miatt

Az énekest 750 ezer forintra büntette meg a helyi önkormányzat, mert a nyáron valaki feljelentette a két pulija, Suba és Tappancs miatt.

MW

Nagy Feró

Forrás: MW bulvár

Fotó: Ladóczki Balázs

Feró éppen koncertezni indult, a technikusok erősítőket pakoltak az autóra, amikor Suba kiszaladt az utcára. Az ott rollerező gyerekeket először körbeszaglászta, majd ugatni és ugrálni kezdett, végül visszament az udvarra. Feró ekkor még a stúdióban volt, csak a kiabálást hallotta.

Az énekes akkor egy nyilatkozatával beismerte a szabálysértést, de mint mondja, a bulvárújságok nagy része úgy állította be az egészet, mintha veszélyes kutyákat tartana otthon – írja cikkében a Tények.hu. 

Hiába mondtam el a jegyző asszonynak, hogy ez egy bulvárújság, a felét ne higgyük el, higgye el azt, ami a TV2-ben lement. Lehet, hogy valaki számára rémisztő az, ha egy se eleje, se hátulja szőrpamacs ugatva rohan felé, de azt írni róla, hogy: »rettegnek tőle a járókelők és egy egész város...« hm. Újságíró kollégák, ez kicsit túlment a célon

– mondta Feró a Tények Pluszban.

Nagy Feró elismerte a szabálysértést, de a bírságot aránytalanul nagynak tartja
Fotó: Pesthy Márton / Forrás: Veszprémi Napló

Ennek ellenére 750 ezer forintra büntették meg az állatvédelmi törvény alapján, mert a kutyái megszöknek. Tappancs egyébként évek óta ki sem mer menni az utcára, mert egyszer egy autó elütötte. Nagy Feró a szomszédainak is elmesélte a kutyás történetet, akik szemmel láthatóan nem is értették az egészet.

Figyelj ide, ha tényleg ki kell fizetnem ezt az összeget… akkor Ti lesztek az életem legdrágább kutyái

– jelentette ki az énekes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!