Kék hírek

2024.07.21. 21:19

Elfogták a tolvajt

Forrás: Ebihoreanul

Elfogták pénteken azt a tolvajt, aki pár nappal korábban, július 16-án, kedd délután fél négy körül egy, a Ștrandului utcán leparkolt, nem bezárt gépjárműből 16.500 lejt lopott el. A 27 éves nagyváradi férfit 24 órára őrizetbe vették. A rendőrségi nyomozásból kiderült, az elkövetőnek bűntársa is volt: amíg ő kifosztotta az étterem előtt leparkolt járművet, egy másik férfi őrködött. A zsákmány így megoszlott, az őrt álló 3100 lejt kapott. A 38 éves, szintén nagyváradi férfi ellen bűncselekmény eltitkolása miatt indult eljárás, szabadlábon védekezhet. A bűncselekményt a rendőrségen egyébként csak július 18-án, csütörtökön reggel jelentették.

Az eset kapcsán a rendőrség azt tanácsolja, hogy mindig zárják be az autójukat, még akkor is, ha csak néhány pillanatra távoznak, és ne hagyjanak értéktárgyakat, pénzt, telefont, laptopot, pénztárcát, táskát, iratokat, hitelkártyákat stb. a járművekben. „A járművekben szem előtt hagyott értéktárgyak, még napközben is, igazi kísértést jelentenek a bűnözők számára!” – hívja fel a figyelmet a hatóság.

Forrás: Ebihoreanul

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!