Kék hírek

2024.08.26. 12:37

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Drogteszt. Érmihályfalva egyik utcáján állítottak meg egy 23 éves helyi fiatalt a rendőrök augusztus 25-én 17.25 óra körül. A helyszínen elvégzett drogteszt pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szerek hatása alatt ült a volán mögé. Mivel a gyorsteszt nem bizonyító erejű, elvégezték a vérvizsgálatot is. Az ügyben folytatják a nyomozást.

Baleset. Egy 32 éves báródsomosi férfit kaptak el a rendőrök augusztus 24-én 14 óra körül Élesden. A férfi vezetés közben figyelmetlenül kanyarodott egy kereszteződésben, ezért nekiment egy szabályosan közlekedő autónak és egy motorosnak is. Az ütközésekben senki sem sérült meg. Az igazoltatáskor kiderült, hogy az illető felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett.

Jogosítvány nélkül. Egy 77 éves felsőmezősi (Câmpani) férfit állítottak meg a rendőrök augusztus 23-án 12 óra körül a 143-as községi úton Herzafalvánál (Hârsești). Mint kiderült, a férfi jogosítvány nélkül vezetett egy mezőgazdasági traktort, ráadásul ittas is volt, 1,05 mg/l légalkoholszintet mértek nála

Ittas sofőrök. Az elmúlt napokban két ittas sofőrt is elfogtak a rendőrök Margittán, illetve Nagyszalontán. A szondáztatáskor kiderült, hogy egy 48 éves margittai férfi légalkoholszintje 0,79 mg/l volt, míg egy 45 éves szalontai férfié 0,65 mg/l. Mindkét esetben eljárást indítottak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!