Tragédia

2024.09.13. 14:46

Halálos baleset történt Szalacs határában

Illusztráció

Életét vesztette csütörtök este egy 70 éves nő Szalacs határában: az idős asszony az úttesten feküdt, amikor elgázolták.

A baleset 23.35 óra körül történt, egy 21 éves szilágypéri (Szatmár megye) nő a 190/C jelzésű országúton Szilágypér fele haladva eddig ismeretlen körülmények között elütötte az úttesten fekvő asszonyt – derül ki a rendőrség közleményéből. A baleset következtében az autó vezetője elvesztette az irányítást a jármű felett és az árokba hajtott. Az idős asszony a helyszínen életét vesztette, a gépkocsi vezetője és egy 31 éves szalacsi férfi, az autó utasa, könnyebb sérüléseket szenvedett, a kórházban orvosi ellátásban részesültek. A vizsgálatok során kiderült, az autó vezetője nem volt sem alkoholos, sem pedig kábítószeres befolyásoltság alatt.
Az ügyben gondatlanságból elkövetett gyilkosság és testi sértés miatt indult eljárás, illetve azt is vizsgálják, hogyan került az idős nő az úttestre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!