Tragédia

2 órája

Közúti balesetben vesztette életét egy motoros

Forrás: Ebihoreanul

BN-összeállítás

Egy 53 éves nagyváradi motoros vesztette életét abban a balesetben, amely vasárnap dél körül történt a Robogányhoz (Răbăgani) tartozó Brătești-en, a 76-os országúton. A szerencsétlenség a falu Nagyvárad felőli bejáratánál következett be. Sajtóinformációk szerint a szép időt kihasználva az áldozat több barátja társaságában indult el egy motoros túrára. Egy adott pillanatban a sorban hátrább haladó férfi egy kanyarban elvesztette a jármű feletti irányítását, és lehajtott az úttestről. Előbb egy betonozott árokba sodródott, majd egy hídfőnek ütközött, melynek következtében több méterre zuhant. Az áldozatot tapasztalt motorosnak ismerték, aki kamionsofőrként is dolgozott, ezért senki sem érti, hogyan történhetett a baleset. A szerencsétlenség helyszínére több rohammentő is kiérkezett, próbálták megmenteni a motoros életét, de a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 
A rendőrségi közlemény szerint a balesetet az okozta, hogy a férfi egy bal kanyarban nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel haladt. Az ügyben további vizsgálat folyik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában