Kék hírek

2 órája

Súlyos baleset történt Tótinál

Tizenegy személyt érintő közúti baleset történt vasárnap este Tótiban (Tăuteu). Egy személyautó és egy mikrobusz ütközött össze, három személy műszaki mentésre szorult.

Forrás: ISU

A Bihar megyei katasztrófavédelem közleménye szerint a személyautóban utazó három személyt a helyszínre kiérkező tűzoltók kellett kivágják a járműből, az egyik áldozat nem volt eszméleténél. A mikrobuszban nyolc személy utazott. A potenciális sebesültek nagy számát tekintve a helyszínre a margittai tűzoltók mellett kiérkeztek a rohammentők és a mentők is több autóval. Alin Laza rendőrségi szóvivő szerint a balesetet vasárnap 19.17 órakor jelentették be a 112-es segélyhívószámon. A telefonáló elmondása szerint a 191/A megyei úton, Tótinál történt az eset. A rendőrség további vizsgálatot folytat a közúti baleset pontos okának és körülményeinek megállapításáért.
Az elsődleges információk alapján a mikrobuszban utazók közül ketten megúszták sérülések nélkül, hatan pedig könnyebben sérültek meg. A személygépjárműben utazók közül a sofőr súlyosan megsérült, két utasa könnyebben. A kilenc sérültet a helyszínen megvizsgálták a mentőorvosok, majd kórházba szállították őket. Alina Butaci, a katasztrófavédelem szóvivője szerint az áldozatok között van egy 17 éves fiatal lány is, ő az autóban utazott. Hozzátette, hogy gépjármű sofőrjét, egy 25 éves férfit eszméletlen állapotban szállították kórházba.
A mentés és helyszínelés idején leállt a forgalom az érintett útszakaszon.

ISU

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!