Gyász

2024.01.10. 07:54

Gyászhírek, január 10.

Életünk legszomorúbb napján emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagymamára, dédire, SÜLI MARGITRA, aki 11 éve már nincs közöttünk, valamint SÜLI ISTVÁNRA, aki már 29 éve, hogy itt hagyott bennünket. Fájdalmunkat nem enyhíti az idő múlása. Legyen sírotokon az Isten áldása! Gyászolja őket bánatos családjuk.

*

Fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a legdrágább férj, édesapa, nagyapa, após és sógor, GARDÓ JÓZSEF 79 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése ma, január 10-én, szerdán 13 órakor Biharpüspökiben lesz. A gyászoló család.

*

Mély megrendüléssel értesültünk kedves tagunk, DOMJÁN LÁSZLÓ elhunytáról. Őszinte részvétünk kedves feleségének, OLGÁNAK. Nyugodjon békében, pihenése legyen csendes. Emlékét megőrizzük szívünkben. A Nobilitas Egyesület tagsága.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a világ legjobb édesanyja, mamája, dédije, OROSZ IRÉN életének 87. évében örökre itt hagyta szeretteit. Temetése január 11-én, csütörtökön 11 órakor a Steinberger kápolnától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Imádott családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk drága halottainkra, SZOTTER LÁSZLÓRA, aki 2 és fél éve nincs közöttünk és feleségére, SZOTTER MÁRIÁRA halálának 10. évfordulóján (volt köröstarjáni lakosok). „Elmegy a test, és marad a lélek,/ Emlékeztetője/ A múltnak, a szépnek,/ Hűséges őrzője/ A nem múló fénynek...” Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Gyászoló családjuk.

*

Őszinte részvétem DR. DOMJÁN OLGA orvosnőnek szeretett férje, volt osztálytársam, DOMJÁN LÁSZLÓ (nyugalmazott lelkész) elvesztése miatti mély fájdalmában. Nyugodjék békében! Kundiné Szilágyi Erzsébet-Éva.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában