Voksolás

2024.06.09. 11:56

Kora délelőtt szavaztak a PNL jelöltjei

Forrás: PNL

BN-összeállítás

Ilie Bolojan megyei tanácselnök, a Nemzeti Liberális Párt megyei tanácselnökjelöltje vasárnap délelőtt 9 óra körül adta le szavazatait az Emanuil Gojdu Főgimnáziumban. „Kompetens személyekre voksoltam, akik már bizonyították azt, hogy képesek megvalósítani olyan fontos európai projekteket, melyek fejlődést eredményeznek és jobb életkörülményeket biztosítanak az itt élők számára. Optimisták vagyunk, és reméljük, hogy minél több nagyváradi és Bihar megyei lakos elmegy szavazni azért, hogy a végeredmény minél jobban visszatükrözze az itt élők akaratát” – nyilatkozta a sajtó képviselőinek Ilie Bolojan.

Forrás: PNL

Florin Birta polgármester, a PNL nagyváradi jelöltje 10 órakor élt állampolgári kötelességével az Ady Endre Líceumban. „Elsősorban a nagyváradiak érdekeit szem előtt tartva szavaztam, azért, hogy Várad tovább haladjon a fejlődés útján. Egy becsületes együttműködésre voksoltam a polgármesteri hivatal és a megyei tanács közt, egy városért, mely ezután is minél több európai uniós pénzforrás lehívására törekszik, és fejlődik” – fogalmazott az elöljáró.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában