Szerencsés eset

2024.07.01. 18:56

Magától „parkolt le” egy sofőr nélküli autó Váradon

Képernyőfotó

BN-összeállítás

Hihetetlen szerencséje volt egy sofőrnek, aki úgy állt meg autójával Nagyváradon, a Ştefan cel Mare úton egy szőnyegmosó előtt, hogy elfelejtette behúzni a kéziféket. Miután a férfi kiszállt az autóból, a jármű hátrafelé legurult a járdáról, átvágott a város egyik legforgalmasabb négysávos útján anélkül, hogy koccant volna más gépkocsival, végül pedig az út túloldalán az egyetlen szabad parkolóhelyen állt meg. Az esetet egy másik gépjármű fedélzeti kamerája rögzítette is: a felvételen jól látszik, hogy a magyarországi rendszámú autóban nem ül senki, a jármű pedig néhányszor nekiütközik az út túloldalán levő járdaszegélynek, mielőtt megállna. A felvétel természetesen a videómegosztókra is felkerült, ahol hamar népszerű tartalommá vált, és humorosabbnál humorosabb hozzászólásokat generált: „Ez jobban parkol, mint én”, „A sofőr sem parkolhatott volna jobban” vagy „Szeretném megvenni ezt az autót, kérem a tulaj írjon nekem üzenetet”.


Időközben a rendőrség is megtalálta az akaratán kívül híres lett sofőrt és meg is bírságolták. A Bihar megyei rendőrség szóvivője szerint egy 34 éves vámoslázi (Chișlaz) férfiról van szó. A sofőr a hatályban levő törvények értelmében négy büntetőpontot kapott, ami 660 lejes bírságot jelent.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában