Támogatott tartalom

2024.08.22. 15:23

HITOCARS használtautó-kereskedés!

A HITOCARS csapata a használt autók kereskedelmére szakosodott.

Több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően mi vagyunk a megfelelő választás ezen a területen. Arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a vásárlási folyamat során kapott szolgáltatásokkal. Ha az igényeinek megfelelő autó nincs a raktárkészletünkben, tudassa velünk, mert autóipari kapcsolatrendszerünkön keresztül megtaláljuk az ön által keresett autót. Finanszírozási lehetőségeket kínálunk lízing/hitelintézeteken keresztül az elérhető legjobb finanszírozási költségek mellett.

Átfogó támogató szolgáltatásokat kínálunk, hogy segítsünk önnek megvásárolni a kívánt autót:

• Személyre szabott tanácsadás

Autóipari téren szakképzett csapatunk támogatja önt az ideális autó kiválasztásában, és igyekszik átláthatóvá és hatékonnyá tenni a vásárlási folyamatot.

• Személyre szóló finanszírozás

Partnereinken keresztül számos finanszírozási megoldást kínálunk. Akár a pénzügyi lízinget, akár az operatív lízinget vagy az autóhitelt választja, mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb finanszírozási megoldást.

• Járművizsgálat

Minden általunk értékesített autót alaposan átvizsgálunk. Annak érdekében, hogy a feltüntetett futásteljesítmény pontos legyen, minden egyes jármű átesik egy ellenőrzési folyamaton.
Szakértőink értékelést végeznek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az autó megfelel-e az ön igényeinek és szükségleteinek.

• RAR-típusjóváhagyás

A Romániában újonnan nyilvántartásba vett új és használt autók esetében kötelező az egyedi típusjóváhagyás. Maga a folyamat időigényes, ezért ezt a lépést is mi intézzük.

• Ideiglenes számok beszerzése

Hogy ne vesztegesse az idejét autója papírjainak beszerzésével, mi gondoskodunk erről. Ideiglenes forgalmi engedélyezési szolgáltatásokat kínálunk, megkönnyítve ezzel az ideiglenes közúti engedély megszerzésének folyamatát.

További információért vagy szolgáltatásaink igénybevételéért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes megoldást az ön autóval kapcsolatos igényeihez!

Tel.: 0744-524-774

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában