OTL

2024.08.28. 17:14

Útvonalváltozás Nagyváradon

A Vámház (Evreilor Deportați, korábban Sucevei) és a Kert (Avram Iancu) utcák kereszteződésében zajló munkálatok miatt augusztus 28-tól változott egyes autóbuszok útvonala – tájékoztat közleményében a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat. A 31-es vonalon közlekedő autóbusz a Borsi úti 1-es számú ipari park irányába a következő útvonalon halad: … Ghillányi (D. Cantemir) – December 22. park – Ronald Reagan – Ceyrat – Rulikowsky (Armatei Române) – Vitéz út (Decebal) – Aradi út 9. szám, a Bumbacului utca irányába az útvonal változatlan marad. A 36-os vonalon közlekedő autóbusz a Borsi út 40. szám alatti megálló fele a következő útvonalon közlekedik: … Ghillányi (D. Cantemir) – December 22. park – Ronald Reagan – Ceyrat – Rulikowsky (Armatei Române) – Vitéz út (Decebal) – Aradi út 9. sz., a Horea utcai megálló nem üzemel. A Ghillányi út fele az útvonal változatlan.
A 37-es vonalon közlekedő busz a Borsi út irányába a következő útvonalon halad: December 22 park – Ronald Reagan – Ceyrat – Rulikowsky (Armatei Române) – Vitéz út (Decebal) – Vitéz (Decebal) úti buszállomás – Vlădeasa ..., a Horea utcai megálló nem üzemel. A December 22. park irányába az útvonal nem módosul. Az útvonalváltozás augusztus 31-ig lesz érvényben
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában