Támogatott tartalom

15 órája

Cavi Expo-Fashion Őszi Vásár az Antonio Alexe Sportcsarnokban – ruházat és lábbelik előállítói áron és nyárvégi kiárusítás!

A nagyváradi Antonio Alexe Sportcsarnok ad otthont 2024. szeptember 25. és 29. között a Cavi Expo - Fashion ruházati és lábbeli vásár új kiadásának. A vásárra a belépés ingyenes, a következő program szerint tart nyitva: csütörtöktől szombatig 10–20 óra között, vasárnap 10–16 óra között. Azok, akik felkeresik a vásárt, többségében előállítói áron találhatnak termékeket, illetve szezonvégi kiárusítás is várja a vásárlókat a nyári ruhaneműk esetében. 

A Cavi Expo – Fashion vásáron ruhaneműk, lábbelik, táskák, pénztárcák, bőrműves termékek, bizsuk találhatók, a vásáron jelen levő kereskedők számos kedvezménnyel készülnek. Ruhákat, blúzokat, pólókat, kardigánokat, kabátokat és dzsekiket, valamint férfi nadrágokat, kabátokat, pulóvereket, ingeket és kabátokat is lehet itt találni. Nem hiányoznak a különböző korosztályoknak való gyermekruházatok és a női, férfi, valamint gyermek fehérneműk sem. 

A vásár kínálatában szerepelnek ugyanakkor különféle bőrből készült ruházatok és szőrmék, ugyanakkor könyveket, konyhai felszereléseket és ágyneműket is kínálnak egy-egy standon. További információk a vásár Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/caviexpofashion/.

(Fizetett hirdetés, CH 24111)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában