Gyász

2024.09.11. 08:05

Gyászhírek, szeptember 11.

„Szerettem volna még élni köztetek,/ de a sors másként rendelkezett./ Küzdöttem, de már nem lehetett,/ így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek!/ – Szeretteim, Isten veletek!” Mély fájdalommal és szomorú szívvel tudatjuk, hogy ID. BARNA TIBOR 2024. szeptember 9-én, 83 évesen visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése csütörtökön, szeptember 12-én 14 órakor a városi kápolnából. Gyászolják: bánatos felesége, Erzsike, fiai, Tibor és Norbert, menye, Crista, unokái: Mónika, Kasszandra és a kicsi Dominik.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, testvér, sógornő, VÁRADI KATALIN életének 62. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése szeptember 12-én, csütörtökön 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Gyászoló családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki HEILMANN NORBERTNEK és családjának, szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Német Demokrata Fórum vezetősége.

*

Őszintén együttérzünk a gyászoló HEILMANN családdal szerettük, HEILMANN MÁRIA elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Hozzátartozóinak vigasztalódást kívánunk. Unokatestvére, LAKÓ JÓZSEF és felesége.

*

Fájó szívvel emlékezünk KISS IBOLYÁRA (szül. HÁNIZS, Bors) halálának 23. évfordulóján. Férje, Jóska, fia, Józsi, menye, Zita, unokái, Milán és Zita.

*

Fájó szívvel emlékezünk SZŰCS KÁLMÁNRA (szül. Gálospetriben) halálának 8. évfordulóján. Csak az idő múlik, feledni nem lehet soha. A temető csendje ad neked nyugalmat, szívünkben a bánat örökre megmarad. Nyugodj békében! Soha el nem felejtő családod: feleséged, fiad, Csaba, menyed, Edina, unokáid, Vivike és Bianka.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában