Munkálatok

2024.09.01. 14:38

Három utcát korszerűsítenek a Grigorescu negyedben

Forrás: PMO

BN-összeállítás

Leöntötték az első aszfaltréteget Nagyváradon a Gheorghe Tulbure, a Lucreția Suciu és a Maczalik Alfréd utcákban, tudatja közleményében a polgármesteri hivatal. A korszerűsítési munkálatok részeként bővítették az esővízelvezető-csatornákat, és elvégezték a szükséges bontásokat. Az utcák mindkét oldalán járdákat és behajtókat alakítanak ki. A közúton és a behajtóknál leöntötték az első, a binderréteget. A kopóréteg öntése most zajlik.

 

Ezzel egy időben kis tereket alakítanak ki, melyek zöldövezetek lesznek, a munkálatok végén felfestik az útburkolati jeleket és kihelyezik a közúti jelzőtáblákat. Mindegyik utca hat méter széles, a három teljes hossza pedig több mint 600 méter. A munkálatok kivitelezője a Porr Construct, a szerződés értéke 1,9 millió lej. Ugyancsak a Grigorescu negyedben zajlik az Iványi Ödön, a Ștefan Augustin Doinaș, a Zaharia Macovei és a Vasile Vartolomei utcák korszerűsítése.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában