Támogatott tartalom!

2024.09.11. 16:00

Ízletes diákcsemegék a nagyváradi La Torta 2 Gonál! Szendvicsek, rétesek, bundás virsli (corn dog) és egyebek!

A tanévkezdésre a La Torta 2 Go a Városháza/Primăriei utcai (az Arany János utca sarkán) üzletben új termékekkel, iskolásoknak szánt különlegességekkel várja önöket, a bajor zsemléből készült, főtt sonkás, bélszínes szendvicsektől kezdve a bundás virslik és a rétesek széles választékáig (almás, túrós, meggyes, cukorral vagy anélkül).

Továbbá glutén-, laktóz- és cukormentes termékeinkből is lehet válogatni.

Nem is beszélve a jól ismert New York Rolls és Cruffin csemegékről!

A Városháza / Primăriei utcában (az Arany János utca sarkán) nemrég nyílt meg a La Torta 2 Go cukrászda, egy új koncepció, amely friss, édes vagy sós snacket kínál a vásárlóknak elvitelre – trendi és egészséges, minőségi kávéval és különlegességekkel!

Néhány termék, amelyet csak itt próbálhat ki: a híres rétes (almás, meggyes, vaníliás-túrós, barackos, meggyes-mákos, epres-túrós, cukormentesen túróval vagy meggyel) és a New York Rolls!

Ne feledkezzen meg a Fő / Republicii utca 26. szám alatti cukrászdánkról sem (a Crișul Shopping Center közelében), ahol a teraszon fogyaszthat süteményt vagy fagylaltot!

További részletek: https://www.facebook.com/Cofetaria-La-Torta-100083369859449/ vagy https://www.instagram.com/cofetaria.latorta/

Fizetett hirdetés! 

CH 23631

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában