Figyelem!

1 órája

Két forgalomkorlátozás is érvényben lesz hétvégén

Illusztráció

Az Európa negyed napjának zavartalan lebonyolítása miatt szeptember 21-én 9-18 óra között a Gábor József utca 38. szám, valamint a Gábor József és a Ștefan Odobleja (115. szám) utcák kereszteződése között forgalomkorlátozás lesz érvényben a váradi Európa Közösségi Egyesület kérésére. Az Európa negyed napja egy piknikkel egybekötött szabadtéri esemény, amelynek célja, hogy elősegítse a negyed lakóinak szocializációját.

Szeptember 22-én, vasárnap 6-15 óra között szervezik meg az Oradea City Running Day sportversenyt, amely a Bémer/P-ta Ferdinand térről indul a következő útvonalon: Bémer-tér – Iosif Vulcan utca – visszatérés a Bémer térre – Ady Endre utca – Malului utca – E.M. Chitul utca – a Sebes Körös jobb partja – Szováta-híd – áthaladás a híd alatt, majd a hídra felmenve a teniszpályákat megkerülve vissza a Körös part – áthaladás a híd alatt a Sebes Körös bal partjára – Unió/Principatelor Unite utca – Szent László-híd – Bémer-tér. Az eseményre több mint 500 sportoló érkezik az országból és külföldről.

A rendezvények biztonsága és zavartalan lebonyolítása érdekében a városháza kéri a közlekedésben résztvevőket, hogy a forgalomkorlátozás ideje alatt tartsák tiszteletben a kihelyezett táblákat és jelzéseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában