Job Expo

2 órája

Nagyvárad Job Expo: a Gruber Logistics is csatlakozik az októberi állásbörzéhez

A Nagyvárad Job Expóra a munkáltatók több mint 350 állásajánlattal érkeznek, felsőfokú végzettséggel rendelkezők és képzettség néküliek számára egyaránt.

ERDON-összeállítás

Javában folynak a Nagyvárad Job Expo idei második alkalmának előkészületei. A Bihar megyei álláskeresőket várják az őszi állásbörzén, amely október 4-én 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).
A Gruber Logistics három állásajánlattal lesz jelen a Nagyvárad Job Expón. A munkáltatónak szüksége van egy diszpécserre/tervezőre/nemzetközi diszpécserre, amelyhez a jelentkezőnek érettségivel vagy azzal egyenértékű végzettséggel és legalább kétéves tapasztalattal kell rendelkeznie, egy közgazdászra/könyvelőre, amelyhez közgazdasági egyetemi végzettség és legalább kétéves tapasztalat szükséges, valamint egy közúti árufuvarozóra, szintén legalább kétéves tapasztalattal.

Gruber Logistics

„Szállítmányozási és logisztikai vállalatunk 1936 óta működik. A tapasztalatot és az innovációt ötvözve olyan új megoldásokat tervezünk, amelyek megkönnyítik ügyfeleink életét. Az évek során elért növekedésünk és számos országban való jelenlétünk ellenére még mindig családi vállalkozás vagyunk, és óriási hangsúlyt fektetünk az etikus döntésekre és humántőkénk fejlesztésére. A fenntarthatóság tevékenységeink középpontjában áll, és ez vezérli üzleti gyakorlatunkat a társadalmi, környezeti és etikai dimenziókban. A digitális innovációt felkarolva elkötelezettek vagyunk a hatékony és fenntartható jövő építése mellett. Fedezze fel szolgáltatásainkat és projektjeinket, amelyek az Ön támogatását szolgálják” – hangsúlyozzák a vállalat képviselői.

Nagyvárad Job Expo: 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására mostanáig 18 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult, Gruber Logistics, Microdeco RO, Prohuman és European Food International.
Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).
Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában.
A kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak információkat a regisztrációval kapcsolatosan – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában