Figyelem!

2024.09.05. 17:38

Több busz útvonala is megváltozott

A Vámház/Evreilor Deportați és a Kert/Avram Iancu utcai munkálatok miatt ideiglenesen ismét több autóbusz útvonala megváltozott szeptember 5–7. között.

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

ERDON-összeállítás

A 14-es (14M és 14P) buszok a rogériuszi baptista templom felé: … – Körösvidéki Múzeum – Matei Basarab út – Aradi út 9. szám és tovább a megszokott útvonalon. A busz nem áll meg az ortodox zsinagógánál, a December 1. parknál, a Szent László téren és a PKE-nél. A városi temető felé változatlanul halad a busz.
A 23-as busz a Nagyvásártér felé: … – Economic – Rulikowski/Armatei Române út – Universităţii út – Ceyrat utca – Ronald Reagan utca – December 22. park és tovább a megszokott útvonalon. A busz nem áll meg a Horea megállóban. Az Era bevásárlóközpont felé az útvonal változatlan. 
A 30-as busz a Dacia Zig-Zag felé: … – városi temető – Ceyrat utca – Ronald Reagan utca – Horea utca – ortodox zsinagóga és tovább a megszokott útvonalon. A busz nem áll meg az állami egyetemnél, a kataszteri hivatalnál és a Körösvidéki Múzeumnál. A Leroy Merlin felé változatlan marad az útvonal.
A 31-es busz az 1-es ipari park felé: Ghillányi/Dimitrie Cantemir út – December 22. park – Ronald Reagan utca – Ceyrat utca – Armatei Române út – Matei Basarab út – Aradi út 9. szám és tovább a megszokott útvonalon. A Bumbacului utca felé: … – Decebal buszpályaudvar – Matei Basarab út – Armatei Române út – Ceyrat utca – Ronald Reagan utca – December 22. park és tovább a megszokott útvonalon.
A 33-as és 33 E buszok az 1-es ipari park felé: … – Körösvidéki Múzeum – Matei Basarab út – Aradi út 9. szám és tovább a megszokott útvonalon. A Bumbacului utca felé változatlan az útvonal.
A 36-os busz a Borsi út felé: … – Teiului utca (December 22. park) – Ronald Reagan utca – Ceyrat utca – Armatei Române út – Matei Basarab út – Aradi út 9. szám és tovább a megszokott útvonalon. A busz nem áll meg a Horea 2 megállóban. A Ghillányi/D. Cantemir út felé: … – Decebal buszpályaudvar – Matei Basarab út – Armatei Române út – Ceyrat utca – Ronald Reagan utca – December 22. park és tovább a megszokott útvonalon. A busz nem fog megállni a Horea megállóban.
A 37-es busz a Borsi út felé: December 22. park – Ronald Reagan utca – Ceyrat utca – Armatei Române út – Matei Basarab út – Decebal buszpályaudvar és tovább a megszokott útvonalon. A busz nem áll meg a Horea 2 megállóban. A December 22. park felé: Decebal buszpályaudvar – Armatei Române út – Ceyrat utca – Ronald Reagan utca – December 22. park.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában